Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az NLP-ről magyarul képes leírás - NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás.tlap.hu
részletek »

Az NLP-ről magyarul - NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nlp.tlap.hu » Az NLP-ről magyarul
Keresés
Találatok száma - 9 db
 Derren Brown - Fotografikus memória fotóolvasással

Derren Brown - Fotografikus memória fotóolvasással

Derren Brown, az NLP, a hipnózis, a kommunikáció és a videó szerint a fotóolvasás mestere is egyben. Ne vegyétek alapul, a fotóolvasás legtöbbünknél nem ilyen szinten működik, az információ kisebb részletekben érkezik, ráadásul hosszabb aktiválási fázis is szükséges hozzá. Mindenesetre jó látni, hogy - mint minden mást -, a fotóolvasást is lehet művészi szintre fejleszteni.

 Hogyan hangoljuk össze jobb és bal agyféltekénk működését

Hogyan hangoljuk össze jobb és bal agyféltekénk működését

Harmónikus összhang a jobb és a bal között - Hogyan hangoljuk össze két agyféltekénk működését? A teljes anyag elérhető: http://t.co/AK3xEzb861 Ahhoz, hogy integrált aggyal tudjunk gondolkodni szükség van mindkét agyféltekénkre! Te tudtad, hogy a tanulásban és a munkavégzésben is hatékonyabbak azok, akik képesek jobban összehangolni a két agyfélteke működését? Online oktatóanyagunkból megtudhatod, hogyan hangolhatod össze két agyféltekéd működését rajz, mozgás és légzőgyakorlatok segítségével.

 Hogyan rajzoljunk portrét a jobb agyféltekés látásmód segítségév

Hogyan rajzoljunk portrét a jobb agyféltekés látásmód segítségév

A teljes videóanyag az 1-10 éves korosztály rajztanításával foglalkozik. Olyan kérdésekre ad választ, hogy: 'Hogyan tanítsuk gyermekeinket akár már 1 éves kortól úgy rajzolni, hogy megőrizzük gyermeki kreativitásukat, ugyanakkor az ovis és kisiskolás korban berögződött rajzsablonok ne akadályozzák őket rajztudásuk kibontakozásában?' A videóanyag első sorban erre ad választ. A bölcsis korú gyerekek rajztanítása során a felnőtteket tanítjuk rajzolni, hogyan rajzoljanak a gyerekeknek egyszerűen elkészíthető, könnyen felismerhető, rajzfilmszerű figurákat? Az ovis korú gyerekek rajztanítása során a gyerekeket tanítjuk egyszerű alapformák, mint például körök, négyszögek, háromszögek, cikk-cakkok rajzolására. Megtanuljuk, hogy ezekből az alapformákból minden tárgyat, élőlényt néhány lépésben könnyen lerajzolhatunk. A kisiskolás gyerekek rajztanítása során a rajzot közelítjük a realizmushoz. Megtanuljuk az emberábrázolást, megtanuljuk a szem, orr, száj, haj rajzolását, az emberi alakok mozgásban történő ábrázolását, az érzelmek rajzban történő kifejezését.

A fotófókusz állapot - avagy hogyan nézzük a sztereogramokat?

A fotófókusz állapot - avagy hogyan nézzük a sztereogramokat?

A fotófókusz állapot egy speciális szemállással érhető el, amellyel felfedezheted az ún. sztereogramokban látható rejtett alakzatokat. Ugyanezzel a szemállással tudod alkalmazni a Villámolvasást is.

Fotófókusz 2. - Keresztező és párhuzamos szemállás

Fotófókusz 2. - Keresztező és párhuzamos szemállás

Ebben a videóban megmutatjuk, mi a különbség a keresztező és a párhuzamos szemállás között, és ki is próbáljuk azt néhány sztereogramon. Ha szeretnéd, a sztereogramokat megtalálhatod galériánkban is: http://www.facebook.com/media/set/?se... Ha a villámolvasás érdekel: http://mindennapinlp.hu/villamolvasas

Neuro-Szemantika világa

Neuro-Szemantika világa

Neuro-Szemantika kihozza Belőled a legtöbbet, a legjobbat. Segít megvalósítani az életed legmagasabb szintű értelmét és elérni életed legfontosabb vízióit.

Pozitív Gondolkodók Napja

Pozitív Gondolkodók Napja

Pavlov kutyája a bizonyíték rá, hogy bizonyos ingerekhez milyen egyszerűen kiépülnek az agyban reakciók. Azt már kevesebben tudják, hogy mindennapi életünkben sorozatosan reagálunk a rögzítések törvénye alapján kiépült válaszreakciókkal. Ezek általában tudattalan viselkedések, fogalmunk sincs róla, hogy léteznek. Az NLP nemcsak megfigyelte, hogy milyen rögzítések alakulhatnak ki életünkben, képes a számunkra korlátozó rögzítést 'felülírni', lecserélni egy új reakcióra.

Tenuitas Stúdió

Tenuitas Stúdió

Fogyókúra fülakupunktúrával, hosszú távon is tartható eredmények a agyományos Kínai Orvoslás és táplálkozástudomány többezer éves módszereivel. A fogyókúra teljes ieje alatt folyamatos személyre szabott tanácsadás és mentális támogatás NLP-coaching segítségével. Egénre tervezett étrend, masszázsprogramok és egyéni foglalkozások. Életmód-tanácsadás NES diagnosztika of. dr. Török Szilveszterrel. Testakupunktúrás kezelési programok: allergiakezelés, meddőségkezelés, potenciazavarok kezelése, nőgyógyászati, emésztőrendszeri, mozgásszervi problémák kezelése. Idegen anyagok bevitele nélkül, a szervezet saját erőforrásainak mozgósítása és az energetikai zavarok oldása szakorvos segítségével. NLP-coaching, amely segít feltérképezni és tudatosítani azokat a tudattalan viselkedésmintákat, korlátozó meggyőződéseket, amelyek eddig akadályozhatták az egészségtudat kialakulását. Kapcsolatteremtő Gyógyítás és Kapcsolatteremtés. Az Univerzum Legfelsőbb Intelligenciájával való személyes kapcsolat újrateremtése. Az öngyógyulás minden lehetőségének birtokában saját jogon tarthatsz zavartalan és közvetítők nélküli kapcsolatot saját küldetéseddel, életfeladatoddal, szellemi fejlődéseddel.

Tuti menü