Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nlp.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 158 db
	 Coaching & the NLP Meta Model

Coaching & the NLP Meta Model

The ultimate coaching tool? You know how it goes. Kerry says I can't do that. You've learned all those wonderful NLP skills so you have to tell her that you know she can do it So you tell her. And she repeats that she can't. And you end up in an argument in which her self-limiting belief is strengthened by your well-intentioned comments. When you recognise that a person has a belief that gets in the way of their success or happiness it is very tempting to want to tell them of the error of their ways. After all, once you point out to them how stupid they are being they will thank you and change their ways, right?

 Derren Brown - Fotografikus memória fotóolvasással

Derren Brown - Fotografikus memória fotóolvasással

Derren Brown, az NLP, a hipnózis, a kommunikáció és a videó szerint a fotóolvasás mestere is egyben. Ne vegyétek alapul, a fotóolvasás legtöbbünknél nem ilyen szinten működik, az információ kisebb részletekben érkezik, ráadásul hosszabb aktiválási fázis is szükséges hozzá. Mindenesetre jó látni, hogy - mint minden mást -, a fotóolvasást is lehet művészi szintre fejleszteni.

 Hogyan hangoljuk össze jobb és bal agyféltekénk működését

Hogyan hangoljuk össze jobb és bal agyféltekénk működését

Harmónikus összhang a jobb és a bal között - Hogyan hangoljuk össze két agyféltekénk működését? A teljes anyag elérhető: http://t.co/AK3xEzb861 Ahhoz, hogy integrált aggyal tudjunk gondolkodni szükség van mindkét agyféltekénkre! Te tudtad, hogy a tanulásban és a munkavégzésben is hatékonyabbak azok, akik képesek jobban összehangolni a két agyfélteke működését? Online oktatóanyagunkból megtudhatod, hogyan hangolhatod össze két agyféltekéd működését rajz, mozgás és légzőgyakorlatok segítségével.

 Hogyan rajzoljunk portrét a jobb agyféltekés látásmód segítségév

Hogyan rajzoljunk portrét a jobb agyféltekés látásmód segítségév

A teljes videóanyag az 1-10 éves korosztály rajztanításával foglalkozik. Olyan kérdésekre ad választ, hogy: 'Hogyan tanítsuk gyermekeinket akár már 1 éves kortól úgy rajzolni, hogy megőrizzük gyermeki kreativitásukat, ugyanakkor az ovis és kisiskolás korban berögződött rajzsablonok ne akadályozzák őket rajztudásuk kibontakozásában?' A videóanyag első sorban erre ad választ. A bölcsis korú gyerekek rajztanítása során a felnőtteket tanítjuk rajzolni, hogyan rajzoljanak a gyerekeknek egyszerűen elkészíthető, könnyen felismerhető, rajzfilmszerű figurákat? Az ovis korú gyerekek rajztanítása során a gyerekeket tanítjuk egyszerű alapformák, mint például körök, négyszögek, háromszögek, cikk-cakkok rajzolására. Megtanuljuk, hogy ezekből az alapformákból minden tárgyat, élőlényt néhány lépésben könnyen lerajzolhatunk. A kisiskolás gyerekek rajztanítása során a rajzot közelítjük a realizmushoz. Megtanuljuk az emberábrázolást, megtanuljuk a szem, orr, száj, haj rajzolását, az emberi alakok mozgásban történő ábrázolását, az érzelmek rajzban történő kifejezését.

A fotófókusz állapot - avagy hogyan nézzük a sztereogramokat?

A fotófókusz állapot - avagy hogyan nézzük a sztereogramokat?

A fotófókusz állapot egy speciális szemállással érhető el, amellyel felfedezheted az ún. sztereogramokban látható rejtett alakzatokat. Ugyanezzel a szemállással tudod alkalmazni a Villámolvasást is.

A változás TE magad vagy!

A változás TE magad vagy!

Aki már részt vett a tréningeken és kedvére változott, erről izgalmas sikertörténeteket olvashatsz, és akár megtekintheted a sok-sok 'mozgó' képet, amelyek szemléltetik a jó hangulatot. Büszkélkedhetünk világsztár külföldi trénerekkel is! Csak akkor kattints ránk, ha már rákattantál a VÁLTOZÁSRA! Ha nem a k a r s z változni, ne g y e r e!

Hirdetés
Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

A 4 napos szeminárium alatt Tony Robbins, olyan személyes teljesítmény növelő stratégiákat ismertet, amelyeket 30 éves tapasztalata alatt tanított - többek között olyan világszinten elismert vezetőknek, mint Bill Clinton és Donald Trump - és amelyek segítenek a céljaink megvalósításában: karrierben és a magánéletben egyaránt. A Magyarorszáról érkező résztvevők és csoportok számára kedvezményes jegyárat kínálunk, első alkalommal magyar szinkronfordítással!

APT Kft.

APT Kft.

Tréningprogram Az NLP a hatékony üzleti és vezetői viselkedés kreatív módszere. J.Grinder és R.Bandler a hetvenes évek elejétől kezdődően intenzív tanulmányokat folytattak. Elemezték a kor legnagyobb és legsikeresebb kommunikátorainak munkásságát, mégpedig a modellezés elve szerint. Így fedezték fel, új szintézisként azokat az alapvető nyelvi és kommunikációs struktúrákat és viselkedésmintákat, amelyek feltételei minden hatékony kommunikációnak.Összegyűjtött tapasztalataikból gyakorlati modellt alkottak, amelyet neuro-lingvisztikai programozásnak neveztek el. Így keletkezett az

DeepaMehta

DeepaMehta

DeepaMehta ist eine Softwareplattform für Wissensarbeiter. Das Besondere an DeepaMehta ist die situations-zentrierte Benutzerschnittstelle: Informationen, die zu einer Arbeitssituation gehören, werden -- gemeinsam mit ihren inhaltlichen Verknüpfungen -- in einem Fenster dargestellt und bearbeitet. Egal, ob es sich um Texte, Bilder, Dokumente, Emails, Webseiten, Termine oder z.B. Kontakte handelt.

Develop Your NLP Skills

Develop Your NLP Skills

Amazon.com: Develop Your NLP Skills (3rd edition) [Paperback](9780749445584): Andrew Bradbury: Books

Tuti menü