Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
NLP tréningek, tanfolyamok képes leírás - NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás.tlap.hu
részletek »

NLP tréningek, tanfolyamok - NLP - Neuro Lingvisztikus Programozás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nlp.tlap.hu » NLP tréningek, tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 29 db
A változás TE magad vagy!

A változás TE magad vagy!

Aki már részt vett a tréningeken és kedvére változott, erről izgalmas sikertörténeteket olvashatsz, és akár megtekintheted a sok-sok 'mozgó' képet, amelyek szemléltetik a jó hangulatot. Büszkélkedhetünk világsztár külföldi trénerekkel is! Csak akkor kattints ránk, ha már rákattantál a VÁLTOZÁSRA! Ha nem a k a r s z változni, ne g y e r e!

Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

Anthony Robbins: Szabadítsd fel a benned rejlő erőt!

A 4 napos szeminárium alatt Tony Robbins, olyan személyes teljesítmény növelő stratégiákat ismertet, amelyeket 30 éves tapasztalata alatt tanított - többek között olyan világszinten elismert vezetőknek, mint Bill Clinton és Donald Trump - és amelyek segítenek a céljaink megvalósításában: karrierben és a magánéletben egyaránt. A Magyarorszáról érkező résztvevők és csoportok számára kedvezményes jegyárat kínálunk, első alkalommal magyar szinkronfordítással!

APT Kft.

APT Kft.

Tréningprogram Az NLP a hatékony üzleti és vezetői viselkedés kreatív módszere. J.Grinder és R.Bandler a hetvenes évek elejétől kezdődően intenzív tanulmányokat folytattak. Elemezték a kor legnagyobb és legsikeresebb kommunikátorainak munkásságát, mégpedig a modellezés elve szerint. Így fedezték fel, új szintézisként azokat az alapvető nyelvi és kommunikációs struktúrákat és viselkedésmintákat, amelyek feltételei minden hatékony kommunikációnak.Összegyűjtött tapasztalataikból gyakorlati modellt alkottak, amelyet neuro-lingvisztikai programozásnak neveztek el. Így keletkezett az

Humán Erők Kft.

Humán Erők Kft.

SZEMÉLYISÉG ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

Hirdetés
Human Harmony

Human Harmony

A honlap tanulmányozását kezdheted a rövid EFT bemutató film megnézésével, elolvashatod a Mi az EFT? és a Mi az NLP? című cikkeket. Megtekintheted Aktuális programjainkat, Testi-lelki egészség, illetve Személyiségfejlesztő szolgáltatásainkat, valamint választhatsz Cikkeink közül.

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamok

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamok

Tanulj meg 4 nap alatt rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamok

Jobb agyféltekés rajzolás tanfolyamok

Tanulj meg 4 nap alatt rajzolni a jobb agyféltekés rajzolás módszerével

Lemma Rendszer Coaching

Lemma Rendszer Coaching

Az európai és észak amerikai kommunikáció központú egyéni rövid terápiás tanácsadási módszertanok és vezetői kompetenciafejlesztés aktuális eredményeit ötvöző fejlesztő célú coaching módszer. A Lemma Coaching eszközkészletével és szakmai tréningjeivel tanácsadó szakemberek és vezetők professzionális coaching szemléleti, technikai és pszichológiai felkészítését vállalja. A lemma coaching szemlélettel és eszköztárral kiegészítve a meglévő hozzáértésedet ügyfeleid és munkatársaid felé sikeresebben tudod átadni. A rendszerszemléletű megközelítésmódban a technikai és kommunikációs elemek mellett, a coaching folyamatok elengedhetetlen mélyítését a motivációk, félelmek célfókuszált feltárása is jelenti.

Mi is az a coaching

Mi is az a coaching

A coaching hazánkban egy viszonylag új, de egyre gyakrabban alkalmazott személyes fejlesztő módszer, amely során inspiráló légkörben segítjük ügyfeleinket, hogy megtalálják személyes céljaikat munkájukban és magánéletükben, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet éljenek.

Tuti menü